Notify Message
Forums
Page 1
Search
#10613292 Feb 02, 2015 at 10:41 PM
Jlvang
Hej!

Jeg er 25 år, studerende og klar på at raide.

Jeg har spillet world of warcraft siden release (dog ikke i cataclysm) og har raidet siden Molten Core og Onyxia.
Jeg anser mig selv som en god spiller der sjældent begår den samme fejl flere gange. Jeg nyder at presse mig selv og min karakter til det yderste og jeg nyder udfordrende raid content.

Jeg er først for nyligt startet i WoD og har clearet alt op til Imperator hc vha pugs i de sidste tre uger. Det har været lidt en kamp og jeg vil meget gerne raide fast med en stabil gruppe.

Armory:
http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Jlvang/advanced

Min historie i World of Warcraft er ret omfattende, men for at gøre en lang historie kort har jeg tidligere spillet på henholdsvis Terenas (vanilla + tbc) og Daggerspine (wotlk).
Jeg startede på Ravencrest da MoP blev released og startede min nuværende guild med nogle RL venner. Ingen af dem spiller længere på Ravencrest, så min guild er lidt ensom nu hvor jeg er den eneste aktive.
I MoP nåede jeg aldrig at komme igang med raid content uden for LFR inden jeg besluttede mig for at stoppe og vente på WoD. Med andre ord var jeg lidt rusten da jeg startede igen i WoD. Den rust føler jeg er banket af og jeg er ret tilfreds med min egen indsats i de fights jeg har klaret indtil videre.


På Terenas var jeg meget kompetitiv og jeg var med til en håndfuld server first kills i TBC.
Jeg har tidligere raidet som damage dealer og healer. I vanilla var min main mage, i TBC healede jeg som shaman (og var elemental i Sunwell). I Wotlk var min priest min main og jeg healede hele den expansion.


Jeg har lige købt en ny computer og har en stabil internetforbindelse, så på hardware fronten er jeg ret godt dækket ind.

Jeg håber, at jeg har vækket jeres interesse og skulle i have nogle spørgsmål svarer jeg naturligvis med glæde enten her eller in game på en af mine karakterer.

Jeg har to alts på Ravencrest, hvis nogle af disse skulle passe bedre til jer, er jeg åben for at skifte main:
http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Yeby/advanced
http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Caram/advanced

(Min shaman fra TBC så i kan se at jeg ikke er fuld af fis: http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Dagara/advanced)
+0 Quote
#10616717 Feb 03, 2015 at 05:19 PM
Raider
20 Posts
Hej du, er velkommen på trial! :)
+0 Quote
#10622198 Feb 04, 2015 at 06:16 PM
Raider
20 Posts
Battletag; Sonicwoot#2579
+0 Quote
Page 1